Välkommen till Vänsterpartiet Vallentuna

Det här gör vi i vår partiförening - gå med du också!

Vänsterpartiet behövs i Vallentuna för vår gemensamma välfärd!

Det understryker de 801 Vallentunabor som röstade på oss i valet. Vi ökade med 0,5 procent till 3,8 procent och får därmed två mandat i kommunfullmäktige. Det är en stor framgång för oss i denna borgerliga, hårt alliansstyrda kommun och visar att de frågor som vi driver, som fler hyresbostäder, omsorg om de utsatta i samhället och miljöfrågor, engagerar våra kommuninvånare med hjärtat till vänster. Det fick vi också många bevis på i valrörelsen!
Johan Fagerhem och Gunnar Bergström kommer nu att fortsätta vårt arbete med att ta upp viktiga ämnen i fullmäktige, ställa obekväma frågor och ta diskussionen med de borgerliga partierna. Men vi kommer också att engagera oss i andra aktuella problem och är öppna för samarbete med andra partier om konkreta sakfrågor.
Lena Lundgren
Ordf. i Vänsterpartiet Vallentuna

Johan Fagerhem

Gunnar Bergström

Skriv en kommentar