sida

Ledamöter

I kommunvalet 2018 fick Vänsterpartiet två ordinarie ledamöter och två ersättare, en ersättarplats i kommunstyrelsen och en ordinarie ledamot i socialnämnden.

 

Johan Fagerhem

Johan Fagerhem, ledamot i kommunfullmäktige

Mitt namn är Johan Fagerhem, till vardags är jag en gymnasielärare i matematik och programmering som brinner för teknikens och vetenskapens framsteg.
Jag är intresserad av frågor angående skola och utbildning, bostäder, demokrati och socioekonomiska skillnader. För mig är det viktigt att ta hand om den värld vi lever i och att vi anstränger oss för att lämna över en minst lika bra värld till kommande generationer.
Kontakta mig gärna på [email protected]

 

Gunnar Bergström

Gunnar Bergström, ledamot i kommunfullmäktige

Mitt namn är Gunnar Bergström och jag bor i centrala Vallentuna tillsammans med min fru. Jag har 5 vuxna barn som flyttat ut och lever egna liv. Jag har arbetat/arbetar som alkohol- och drogterapeut, utbildare inom missbruk och kriminalitet. Jag var verksam i Vietnamrörelsen men lämnade partipolitiken fram till 2014 då jag gick med i Vänsterpartiet, bland annat för att jag reagerade på SDs framgångar och tyckte att rasismen måste stoppas. Antirasism och solidaritet – kvar sedan Vietnamrörelsen tid -drivs jag av. Sedan sociala frågor, har arbetat med missbrukare i 40 år. Rättvisa, jämlikhet.

Viktiga frågor att arbeta för är:

  • Byggande av hyresrätter så att ungdomar kan bo kvar i kommunen
    Social rättvisa
  • Ett Vallentuna för alla

Kontakta mig gärna på Tel: 070 6372956 eller mail: [email protected]

 

Ersättare

Frida Lundin

Jag heter Frida Lundin och arbetar som byggnadsingenjör. För mig är det viktigt att skapa ett samhälle som är öppet för alla och där alla får samma möjligheter utifrån sina förutsättningar. Jag brinner för social, ekonomisk och ekologisk hållbarhet. Vi måste bli bättre på att använda våra resurser på ett sätt som inte bara gynnar några få för stunden, utan snarare gynnar oss som samhälle, både nu och för kommande generationer.

Kontakta mig gärna på [email protected]

 

Lars Svensson

[email protected]

 

Ersättare i kommunstyrelsen

Johan Fagerhem

[email protected]

 

Ledamot i socialnämnden

Gunnar Bergström

[email protected]

070-6372956

 

 

Kopiera länk