Valet 2018

Ett Sverige för alla – inte bara för de rikaste

Måndagen den 29 januari besöktes Vänsterpartiet i Vallentuna av riksdagsledamot Nooshi Dadgostar som berättade om Vänsterpartiets viktigaste frågor under den kommande valrörelsen. Parollen för Vänsterpartiet valet 2018 är Ett Sverige för alla – inte bara för de rikaste. 

Medlemsmöte med Nooshi Dadgostar som gäst

Nooshi pratade om att vi i valet 2018 behöver en starkare vänster. De allra flesta skulle tjäna på att samhället blev mer jämlikt, skolsegregationen upphörde och arbetsmiljön blev bättre. Men de senaste årens regeringar har ökat klyftorna mellan fattig och rik. Vi behöver inte mer av den politiken. Vi står inför ett vägval. Det handlar om att göra livet bättre för dem som bäst behöver det, om att bygga ett jämlikt Sverige. Det gynnar alla som lever i Sverige.

Valplattformen kommer att diskuteras och fastställas på Vänsterpartiets kongress i Karlstad 9-11 februari. Här kan du läsa mer om kongressen och även läsa förslaget till valplattform.

Under medlemsmötet samtalades om vänsterns utmaningar och viktiga roll i den kommande valrörelsen. Både i Sverige som helhet men även om hur vi ska arbeta för att stärka vänstern även i Vallentuna.

Samhället ändras hela tiden. Men inte av sig självt, utan av människor. Din röst och din insats är det som kommer avgöra om Sverige och Vallentuna ska vara ett land och en kommun där vi möts som jämlikar, som medmänniskor. 

Medlemsmöte 29 januari 2018

Om vi går ihop och arbetar för ökade resurser till vården, bättre löner och arbetsvillkor kan vi förändra verkligheten.Är du intresserad av Vänsterpartiet och att tillsammans med andra i Vallentuna kämpa för en kommun för alla – inte bara de rikaste? Bli medlem i Vänsterpartiet redan idag! Alla behövs. Välkommen till oss i Vänsterpartiet Vallentuna.

Skriv en kommentar